Reken uit wat jij betaalt voor het delen van een elektrische auto
Wij bieden 3 verschillende abonnementen, passend bij de manier waarop je de deelauto gebruikt. Vanaf €25,- per maand kun je al gebruik maken van de deelauto’s. Gebruik onze rekentool om te ontdekken wat jij bespaart met het delen van een auto!

Altijd dichtbij

Elektrisch en duurzaam

Bespaar kosten

Auto's delen betekent kosten delen
Deel met andere bewoners de auto's en bespaar samen! Een auto delen is tot wel 50% voordeliger dan het bezitten van een auto.
Duurzaam rijden tegen lagere kosten
Tot wel 10.000 kilometer per jaar is het gebruiken van een elektrische deelauto goedkoper dan een eigen middelgrote brandstof auto.
Onze abonnementen
Vanaf €25,- per maand maak je al gebruik van de deelauto’s. Je sluit een abonnement voor 1 jaar af. Daarna kun je maandelijks opzeggen. Bekijk hieronder de tarieven van onze abonnementen en bereken welke het beste bij jou past.
Voordeel
€25
€3,50
€0,18
Plus
€50
€2,50
€0,18
Top
€100
€1,50
€0,18
Het voordeel voor jouw huishouden:
  • Alle laadkosten zijn inbegrepen, ook onderweg.
  • Je betaalt geen borg en er zijn geen reserveringskosten.
  • Huisgenoten kunnen voor slechts € 5 per maand meedoen.
  • Meeruren korting: maximaal 10 uur per 24 uur, met een minimum van € 25, plus km’s.
  • Alle bedragen zijn inclusief BTW.
  • Beperkt Eigen Risico bij schade € 300.
Bereken jouw kosten
Met de de rekentool hieronder, reken je eenvoudig de kosten per maand uit voor elk abonnement. Vergelijken met de kosten van je huidige auto? Bereken je autokosten met de Autocheck van Centraal Beheer.
Aantal kilometers per maand
Aantal uren per maand
Aantal extra huisgenoten
Voordeel
0
Plus
0
Top
0
Totale kosten
per maand *
* Het gebruik van meeruren korting kan de kosten aanmerkelijk verminderen. Je betaalt maximaal 10 uur per 24 uur.
Welk abonnement past bij jou?
De een gebruikt de deelauto voor het doen van een boodschap of een bezoek aan familie. De ander voor een wekelijkse rit naar kantoor of het ophalen van de kinderen. Bekijk waarom de deelauto voor jou een goede oplossing zou kunnen zijn en wat je bespaart als je een deelauto rijdt.  
Bart en Sophie besparen 40% met hun Voordeel-abonnement
Bart en zijn vriendin reizen meestal met de trein en soms met de auto. Ze rijden samen in totaal 33 uur per maand en leggen 6000 kilometer per jaar af.

Dit kost ze €235 per maand bij het Samen Slim Rijden Voordeel-abonnement. Zouden ze een eigen kleine middenklasser op brandstof rijden, dan kost dat ze €400,- per maand.

Zij besparen 40%, circa €1.980,- per jaar.
Jeroen en gezin besparen 30% met zijn Plus-abonnement
Jeroen, zijn vrouw en oudste dochter hebben samen één auto. Met zijn allen rijden zij gemiddeld 83 uur per maand en in totaal ongeveer 12.000 kilometer per jaar.

Gezamenlijk kost dit ze €450 per maand met het Samen Slim Rijden Plus-abonnement. Als zij een eigen auto zouden rijden (brandstofauto, middenklasser) dan zou dat ze rond de €640,- per maand kosten.

Dit huishouden bespaart 30% of €2.280 per jaar.
Ineke en Tom besparen 24% met hun Top-abonnement
Ineke en Tom gebruiken hun auto naast persoonlijke ritjes regelmatig voor werk. Ze rijden dan ook het meest van deze voorbeelden: 125 uur per maand en rond de 18.000 kilometer per jaar.

Een Samen Slim Rijden Top-abonnement kost ze daarom €565,- per maand. Als zij een eigen brandstof auto zouden rijden zou dat ze €770 per maand kosten (brandstofauto, middenklasser).

Naast de besparing is de flexibiliteit van Samen Slim Rijden, en het feit dat er geen opstartkosten aan verbonden zitten, een mooi voordeel voor Ineke en Tom.

Ineke en Tom besparen 25%, circa €2.460,- per jaar.